Kunststof kozijnen

 

Kunststof kozijnen zijn al heel lang niet meer saai, maar gaan steeds meer lijken op houten kozijnen. De hout structuur wordt zelfs nagemaakt in de kozijnen en het fijne is dat ze standaard in de gewenste kleur worden geleverd. Met de lange levensduur en weinig onderhoud zijn ze al door veel huizenbezitters geplaatst.

Beveilig uw woning met kunststof kozijnen

Een nadeel aan kunststof kozijnen wordt vaak genoemd dat ze niet inbraak veilig zijn. De schade die ontstaat bij een inbraak is vaak duurder dan bij een houten constructie. Tegenwoordig hoeft u zelf niet meer zorgen te maken over de beveiliging in uw woning met kunststof kozijnen. De meeste zijn namelijk beveiligd tegen inbraak waardoor inbrekers lastiger binnen kunnen komen en de kozijnen kunnen slopen.

Onderhoudsvrij

Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze onderhoud vrij zijn. Een likje verf is niet meer nodig waardoor u jaarlijks kosten bespaart. Het kost u ook geen tijd meer om de kozijnen goed in de verf te zetten. Maar wat wordt er van u wel verwacht als het om onderhoud gaat? We verwachten alleen dat u het kozijn één keer per jaar schoonmaakt voor de rest gaat uw kunststof kozijn nog jaren mee. Het onderhoud kunststof kozijnen stelt hierdoor vrijwel niets voor. Als u ook geen onderhoud kunststof kozijnen meer wilt dan kunt u direct vrijblijvend een offerte aanvagen.

Verschil tussen hout en kunststof

Vaak hebben huizeneigenaren beelden van kunststof kozijnen die nu niet meer reëel zijn. De kunststof kozijnen lijken sprekend op hout en zelfs de houtnerven zijn overgenomen waardoor ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Twijfel dus niet langer en kies voor onderhoudsarme kozijnen tegen een zeer scherpe prijs. Door direct een vrijblijvende offerte aan te vragen weet u hoeveel uw project precies gaat kosten.